keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Vetovoimaisia tapahtumia:


Vanhan kaupungin yrittäjät havaitsivat venäläisten kävijoiden määrän kasvaneen, mutta oman kielitaidottomuuden vuoksi kommunikaation olevan vaikeaa ja sitä myötä myyntikin jää heikommaksi kuin soisi. Härkää sarvista: käynnistimme yhdessä joulukuun alussa intensiivikurssin 1-2 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan aamulla ennen töihin menoa. Marina Vartiainen on hoitanut kielitaidon karttumisen, kulttuuriin ja tapoihin tutustumisen paremmin kuin hyvin, kiitos Marina!


Ja päästiin paikallisuutisiin http://areena.yle.fi/tv/2126757


Tapahtumatuotantoon tehokkuutta, lisää osaamista ja verkostoitumista edistää käynnissä oleva Eventti-sivuston rakentaminen. Yhdessä Kaakon eli Imatran, Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan kanssa kootaan samalle saitille alan taitajat, tilat, palvelut, ohje- ja lupa-asiat helposti löydettäväksi. Kysy lisää Ekmannin Jannelta!


Keräämme myös tietoja majoituskohteista, varautukaa kyselyyn - tarkoituksena kartoittaa koko alueen majoituskapasiteetti ja sama siis koko Kaakossa.


Haaga-Helian opiskelija selvittää alueemme matkailuyritysten tilannetta kestävän kehityksen suhteen ja lähestymme asiassa lähiaikoina sekä sähköpostilla että puhelimitse.


Menemme Moskovaan tapaamaan matkanjärjestäjiä 26.  - 27.2., jos reissu kiinnostaa ole yhteydessä.


Ihanaa keskitalvea, jonka tuntu tänne eteläänkin vihdoin saatiin!!!!!


Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu, kommentoi ja kehitä!