maanantai 10. syyskuuta 2012

Moon River - tapahtuma Porvoossa 14.9.


Moonriver 2012 – Porvoon ensimmäinen taiteiden yö perjantaina!

 
Porvoo sykkii perjantaina 14.9.2012 kulttuuria, kun Moonriver 2012 -tapahtuma täyttää kaupungin. Muistakin kaupungeista tuttu taiteiden yö –konsepti järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Porvoossa.

 
Tapahtuman takana on yrittäjistä, yhdistyksistä, taiteilijoista, kulttuuritaloista, ravintoloista, kouluista ja yksityisistä kulttuuritoimijoista koottu Verkostojen Verkosto. Laaja taustajoukko näkyy myös monipuolisessa ohjelmatarjonnassa, joka vastaa niin pienempään kuin suurempaankin kulttuurinälkään. Mukana on paikallisten ja koko kansan suosikkien ohella myös kansainvälisiä vieraita.

 
Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta http://www.moonriverporvoo.fi/ohjelma/. Päivän aikana voi vaikkapa poiketa pop up -taidekahvilaan, osallistua origamipajaan, uppoutua paikallisten lyhytelokuvien maailmaan tai ihastella tulitaidetta. Lisäksi luvassa on mm. upeita konsertteja, tanssia ja pidennettyjä aukioloaikoja vanhan kaupungin liikkeissä. Myös monet ravintolat ovat mukana päivän tarjonnassa.

 
Tapahtuman koordinointi toteutetaan matkailuhankkeemme tuella ja siitä vastaa Produs Oy. Tapahtumalla on aktiiviset Facebook-sivut, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.facebook.com/MoonRiver2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistu, kommentoi ja kehitä!